dinsdag, maart 07, 2017

Join the Wolf Pack blaast het dak van JJ Music HousePower rockband Join the Wolf Pack is een nieuw initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg op Brons’ eerdere muzikale activiteiten met Romanza Brava, waar hij 5 jaar lang als leadzanger en gitarist met oud leden van Herman Brood´s Wild Romance (o.a. Lademacher, Hollestelle, Cooijmans, Englebert) zalen en festivals in binnen- en buitenland plat wist te spelen.

In 2016 richt Brons de power rockband Join the Wolf Pack op, een strakke energieke rockband met een ongekende live performance. Join the Wolf Pack brengt onder andere werk van Herman Brood, Foo Fighters, Di-rect, Go Back to the Zoo, Intwine, maar ook David Bowie, Neil Young en eigen composities in de geheel eigen power rock stijl van de band.

Ook nu heeft Brons weer een sterk collectief van ervaren muzikanten om zich heen verzameld. Roland Brons: Lead vocals / guitar , Robbert-Paul Verkade: Lead guitar / backing vocals ( the Dutch Satriani), Peter Smitskam: Bass guitar / backing vocals, ( Jules Mescaline) Fabyan “Junior” Visser: Drums. In de toekomst zal het aandeel eigen composities toenemen, maar met het huidige cover repertoire heeft de band voldoende te bieden om een avond stevige rock neer te zetten voor jong en oud. De optredens zijn begonnen en De Boerderij Zoetermeer had daarbij de primeur. Medio 2017 staat er een buitenlandse tour op het programma, waarbij de band onder andere Duitsland en België zal aandoen.

18 november stond de power rockband Join the Wolf Pack op het podium van JJ Music House. Dat deze nieuwe band uit doorgewinterde  artiesten bestaat is ook te horen. Fantastisch gitaarspel en strakke vocals geven de band een heerlijke stevige sound. Ook de interactie met het publiek maakt dat de band staat als een huis. Als de heren losbranden met een hele  rits bekende  nummers waaronder natuurlijk de hits van Herman Brood & His Wild Romance is de toon gelijk gezet. Het aanwezige publiek gaat uit haar pan. De passie en power van Roland Brons en zijn mannen spat van het podium. Bij JJ Music House mogen ze blij zijn dat het dak er nog op zit.

De manier waarop deze band een liveoptreden neerzet laat zien dat deze heren meer dan rijp zijn voor de grote festivals. Festival bookers kunnen bij een booking  van Join The Wolf Pack vuurwerk verwachten van deze power rockband. Join The Wolf Pack is regelrecht festival materiaal!.

 Tekst en foto’s: Roland Wichser