dinsdag, maart 07, 2017

Waylon in het Paard van Troje: Lekker rauw!

Waylon stond 23 februari op het podium van het Paard van Troje. Zoetermeernieuws was daarbij aanwezig.

Dit was het eerste concert in een reeks van concerten in het kader van zijn nieuwe tour "This is our Night - Waylon on Tour”.

In november 2016 bracht Waylon zijn nieuwe album ‘Seeds’ uit. Het album is een verzameling van songs die hij speciaal schreef ter begeleiding van zijn muzikale lectures in RTL late Night. Tijdens de This is our Night tour komt het brede repertoire van zijn laatste vier albums aan bod: van country tot pop, van rock tot soul, van disco tot jazz

Waylon start zijn concert met een heerlijke reggae song waarvan je hart al gelijk begint te huppelen. Gedreven als altijd gaat Waylon tot aan het randje. De man is een genot voor oog en oor. Zijn stem is nog steeds lekker soul full met die prachtige rauwe rand. Gevolg, regelmatig kippenvel op je armen. Het kon ook niet anders dan dat het enthousiaste publiek in het uitverkochte Paard van Troje helemaal aan de lippen hing van deze doorgewinterde alleskunner.

Waylon op zijn best zou een mooie naam zijn voor deze tour. Want dat hij hier alles uit zichzelf haalt staat als een paal boven water. Wil je een fantastisch concert bijwonen dan kan ik je aanraden zijn concert te gaan bekijken.Het voelt als een warm bad van prachtige muziek met een lekkere rauwe rand.

Tour dates www.waylon.nl


Tekst en Foto's: Roland Wichser
www.rolandwichser.nl
www.facebook.com/podiumfotografie